Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Makronkager med hindbærfyld
Makronkager med hindbærfyld
60+ min
•
Kommentarer
Disse sprøde makronbunde med luftigt hindbærfyld er simple at tilberede og smager fantastisk
Sådan gør du
Makronbunde
Pisk halvdelen af æggehviderne stive.
Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk, til de bliver seje.
Vend forsigtigt halvdelen af makroner og svesker i.
Smør dejen ud på en plade med bagepapir, i to runde bunde (ca. 21 cm i diameter).
Bag dem midt i ovnen.
Løft de bagte makronbunde, med bagepapir under, over på en rist og lad dem køle lidt af.
Fjern bagepapiret og lad bundene blive kolde.
Tilbered og bag de sidste 2 bunde.
Hindbærfyld
Bring vand og sukker i kog i en gryde.
Kog det ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min.
Tilsæt hindbær og kog i ca. 1 min.
Tag gryden af varmen og lad bærrene trække i ca. 7 min. - vend af og til.
Pres hindbær og væde gennem en sigte.
Stil hindbærpuréen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Ved serveringen
Pisk fløden stiv.
Vend forsigtigt ca. 2 dl hindbærpuré i og smag til.
Fordel hindbærfyldet på to af makronbundene og læg de andre over.
Pynt med smeltet overtrækschokolade, hindbær og citronmelisse.
Server resten af hindbærpuréen i en skål ved siden af.
Tip
Brug jordbær i stedet for hindbær.
Bemærk
Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
17864 kJ / 4270 kcal
Næringsindhold pr. 100g
898 kJ / 215 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,8 g
Protein:
5,9 %
3,1 g
Kulhydrat:
47,6 %
25,1 g
Fedt:
46,5 %
11,3 g
Ingredienser
Makronbunde - 4 stk.
8
Æggehvider (ca. 2¾ dl)
200 g
Sukker (2¼ dl)
200 g
Fintknuste makroner
100 g
Grofthakkede svesker uden sten
Hindbærfyld
2 dl
Vand
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
400 g
Friske eller frosne hindbær
½ liter
Piskefløde
Pynt
Smeltet mørk chokolade
Hindbær
Citronmelisseblade
Andre gode forslag
60+ min
Hindbærsnitter
(1015)
60+ min
Pavlova
(40)
1 time
Sommerkage med friske bær
(86)
Roulade
(24)
60+ min
Cheesecake
(8)
60+ min
Lagkage med hindbærmousse og hvid chokolade
(66)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise