Mango med fløde

20 min
Mango med fløde

Nem og lækker dessert der kan gøre det ud for jordbær med fløde, når der ikke lige er jordbær at få.

Ingredienser

1 Mangofrugt (ca. 350 g)
2 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
50 g Hvid chokolade i spåner
¼ liter Piskefløde

Sådan gør du

  • Skræl mangofrugten og skær den i små tern. Fordel dem i fire dybe tallerkener. Drys limeskal over og pynt med hvide chokoladespåner. Server med iskold fløde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5574 kJ / 1332 kcal

Næringsindhold pr. 100g

854 kJ / 204 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 3,2 % 1,6 g
Kulhydrat: 22,6 % 11,4 g
Fedt: 74,2 % 17,1 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/mango-med-flode/