Mango-tomatsalat med skinketoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Mango og tomat - en fin kombination i denne salat, der minder lidt om en salsa.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 mangofrugt i små tern
  • 250 g cocktailtomater i tern
  • 5 forårsløg i meget tynde ringe
  • 50 g rensede blandede babysalatblade
  • ½ tsk havsalt, fx læsø sydesalt
  • groftkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend mango, tomater og forårsløg sammen og stil salaten tildækket på køkkenbordet i mindst 15 min. Vend salatblade i salaten og drys med salt og peber lige inden serveringen – salaten skal ikke være for kold.

Fordel imens ost og skinke på de 6 skiver rugbrød. Læg franskbrødet ovenpå. Lad en toastmaskine blive godt varm. Bag toastene 2 ad gangen, i ca. 3 min. - eller til de er gyldne. Del de ristede toasts i hver 2 trekanter og spis dem sammen med salaten.

Tip

De 6 skinketoasts kan også laves i en ovn. Læg dem på en plade med bagepapir og gratiner toastene midt i ovnen, ca. 5 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: