Mango-tomatsalat med skinketoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Mango og tomat - en fin kombination i denne salat, der minder lidt om en salsa.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 mangofrugt i små tern
  • 250 g cocktailtomater i tern
  • 5 forårsløg i meget tynde ringe
  • 50 g rensede blandede babysalatblade
  • ½ tsk havsalt, fx læsø sydesalt
  • groftkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend mango, tomater og forårsløg sammen og stil salaten tildækket på køkkenbordet i mindst 15 min. Vend salatblade i salaten og drys med salt og peber lige inden serveringen – salaten skal ikke være for kold.

Fordel imens ost og skinke på de 6 skiver rugbrød. Læg franskbrødet ovenpå. Lad en toastmaskine blive godt varm. Bag toastene 2 ad gangen, i ca. 3 min. - eller til de er gyldne. Del de ristede toasts i hver 2 trekanter og spis dem sammen med salaten.

Tip

De 6 skinketoasts kan også laves i en ovn. Læg dem på en plade med bagepapir og gratiner toastene midt i ovnen, ca. 5 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: