Toast med svampe, æble og blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Lækker åben svampetoast, med masser af umami og frisk smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Æblesalat

  • 2 æbler i små tern (ca. 250 g)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 125 g blåbær
  • 1 dl finthakket bredbladet persille
  • 25 g smør
  • 200 g Karolines Køkken® Halloumi ost 25% i tern
  • 300 g rensede østershatte i mindre stykker
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 tsk groft salt
  • 1 spsk friske timianblade
  • 8 skiver landbrød (ca. 600 g)
  • 50 g smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend æblerne sammen med limesaft, blåbær og persille. Lad det trække indtil servering.

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden det bruner. Svits osten i ca. 2 min. og tag den af panden. Tilsæt svampe og løg og svits i ca. 4 min. - rør af og til. Tilsæt balsamico, salt og timian og svits i yderligere ca. 1 min.

Smør brødene med smør og fordel dem på en plade med bagepapir - med smøret opad. Rist brødene midt i ovnen - til de er gyldne. Fordel brødene på fade og anret først svampe og dernæst æblesalat og halloumi, oven på brødet. Server de 8 svampetoast straks, sammen med æblesalaten.

Ristning

Ca. 5 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag