Svampetoast med grønkål og æbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En anderledes gourmet vegetartoast, til de aftener hvor kødet fravælges men hvor der selvfølgelig ikke bliver gået på kompromis med smag eller kvalitet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 skiver grovbrød
  • 15 g smør
  • 4 skiver Arla® Havarti 55+ Jalapenos
  • 1 æble i små tern (ca. 50 g)
  • 1½ dl renset, fintsnittet grønkål

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden det bruner. Svits svampe og løg i ca. 30 sek. . Tilsæt fløde, eddike og salt og lad det koge ved jævn varme i ca. 2 min. - rør af og til.

Smelt halvdelen af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden det bruner. Steg brødskiverne gyldne på den ene side. Vend dem, kom ost på den gyldne side og steg den anden side gylden i resten af smøret.

Vend æbletern og grønkål sammen med svampeblandingen, anret det på toastene og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag