Svampetoast med grønkål og æbler

Svampetoast med grønkål og æbler

30 min
En anderledes gourmet vegetartoast, til de aftener hvor kødet fravælges men hvor der selvfølgelig ikke bliver gået på kompromis med smag eller kvalitet.

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden det bruner. Svits svampe og løg i ca. 30 sek. . Tilsæt fløde, eddike og salt og lad det koge ved jævn varme i ca. 2 min. - rør af og til.
  • Smelt halvdelen af smørret i en pande ved kraftig varme, men uden det bruner. Steg brødskiverne gyldne på den ene side. Vend dem, kom ost på den gyldne side og steg den anden side gylden i resten af smøret.
  • Vend æbletern og grønkål sammen med svampeblandingen, anret det på toastene og server straks.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4255 kJ / 1017 kcal

Næringsindhold pr. 100g

879 kJ / 210 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 12,4 % 6,4 g
Kulhydrat: 24,8 % 12,9 g
Fedt: 62,8 % 14,9 g

Ingredienser

Smør
15 g
Markchampignoner
50 g
Små finthakkede fed hvidløg
2
Lille rødløg i tynde både (ca. 50 g)
1
3 spsk
Hvidvinseddike
2 tsk
Groft salt
½ tsk
Grovbrød
2 skiver
Smør
15 g
Arla® Havarti 55+ Jalapenos
4 skiver
Æble i små tern (ca. 50 g)
1
Renset, fintsnittet grønkål
1½ dl