Laksetoast med æble-mangosalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En anderledes sprød og frisk toast der leder tankerne hen imod mere sydlandske himmelstrøg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk.

Antal portioner

  • 150 g fersk laks
  • 1 tsk limeskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset limesaft
  • ¾ tsk groft salt
  • ¾ tsk sukker

Æble-mangosalsa

  • 1 æble i små tern (ca. 100 g)
  • ½ mangofrugt i små tern (ca. 100 g)
  • 1 lille rødløg i meget tynde skiver (ca. 50 g)
  • 1 spsk æbleeddike
  • 4 skiver langtidshævet hvedebrød
  • 15 g smør
  • 4 skiver Arla® Cheddar 48+ sød og mild krydret

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrær laksen i tynde skiver. Fordel limeskal -og saft, salt og sukker jævnt over hele laksen. Lad den stå tildækket på køl i ca. 15 min.

Æble-mangosalsa

Vend æble- og mangotern sammen med de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Stil salsaen tildækket i køleskabet i ca. 10 min.

Smør alle brødskiverne med smør på den ene side. Læg brødskiverne sammen, med smørsiden udad, om laks, salsa og ost, så der bliver 2 toast. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist toastene ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag