Marcipandessert med pocherede pærer
6 timer
•
Arbejdstid: 1 time 30 min
•
Sprød bagt marcipan, springer ud over taglagt passionsfrugtsmousse og marcipan. Blomster og rødvinspocheret pære pynter resten af tallerkenen. En smuk dessert til en festlig aften.
Ingredienser
Marcipanlasagne
|
300 g
Marcipan
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Flormelis
|
|
2 blade
Husblas
|
|
|---|---|
|
1
Vaniljestang
|
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
|
2
Æggeblommer
|
|
|
2
Æggehvider
|
|
|
5
Passionsfrugter
|
|
|
2 dl
Piskefløde
|
Rødvinspocherede pærer
|
1 flaske
Rødvin
|
|
|---|---|
|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
|
3
Kanelstænger
|
|
|
5
Kardemommekapsler
|
|
|
½ liter
Vand
|
|
|
3
Pærer (ca. 400 g)
|
Marcipanpynt
|
2 spsk
Flormelis
|
|
|---|---|
|
75 g
Marcipan
|
|
|
1 tsk
Guldstøv
|
|
|
Spiselige blomster
|
|
|
Citronmelisseblade
|
Sådan gør du
Marcipanlasagne
Rødvinspocherede pærer
Marcipanpynt
Anretning
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
De afskårne kanter fra desserten, kan du evt. beholde i fryseren og bruge senere til hjemmelavet is.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1063 kJ / 254 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,9 g |
| Protein: | 4,3 g |
| Fedt: | 12,2 g |
| Kulhydrat: | 31,7 g |