Syltede pærer

Syltede pærer

60+ min Tilbehør
Syltede pærer er helt oplagt at bruge efterårets mange pærer til. Her er en eksklusiv opskrift på syltede pærer med cognac - og de smager herligt både i den ikoniske Pærer Belle Helene og i pæretærte, eller blot med en iskold flødeskum til. Måske du også skulle prøve syltede pærer som tilbehør til ost?
Mere inspiration

Klassisk dessert med syltede pærer

Pærer Belle Helene
60+ min
Pærer Belle Helene
(56)
Velbekomme!
Variation

Du kan anvende anden spiritus end cognac i syltelagen - eller helt undlade. Kanel kan udskiftes med hel anis og citronskal med appelsinskal.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2799 kJ / 2799 kcal

Næringsindhold pr. 100g

589 kJ / 141 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 0,5 % 0,2 g
Kulhydrat: 91,8 % 31,8 g
Fedt: 1,1 % 0,2 g
Alkohol: 6,6 %

Ingredienser