Syltede pærer

30 min Tilbehør

Syltede pærer er helt oplagt at bruge efterårets mange pærer til. Her er en eksklusiv opskrift på syltede pærer med cognac - og de smager herligt både i den ikoniske Pærer Belle Helene og i pæretærte, eller blot med en iskold flødeskum til. Måske du også skulle prøve syltede pærer som tilbehør til ost?

Syltede pærer
Mere inspiration

Klassisk dessert med syltede pærer

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11698 kJ / 2796 kcal

Energifordeling:
Fiber: 38,9 g
Protein: 0,5 %
Kulhydrat: 91,8 %
Fedt: 1,1 %
Alkohol: 6,6 %
Variation

Du kan anvende anden spiritus end cognac i syltelagen - eller helt undlade. Kanel kan udskiftes med hel anis og citronskal med appelsinskal.

Ingredienser