Syltede pærer
1 time 5 min
•
Syltede pærer er helt oplagt at bruge efterårets mange pærer til. Her er en eksklusiv opskrift på syltede pærer med cognac - og de smager herligt både i den ikoniske Pærer Belle Helene og i pæretærte, eller blot med en iskold flødeskum til. Måske du også skulle prøve syltede pærer som tilbehør til ost?
Ingredienser
Syltede pærer
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 dl
Cognac
|
|
500 g
Sukker
|
|
1
Hel kanelstang
|
|
1
Citronskal (usprøjtet)
|
|
8
Store pærer eller 12 små
|
Sådan gør du
Syltede pærer
Du kan anvende anden spiritus end cognac i syltelagen - eller helt undlade. Kanel kan udskiftes med hel anis og citronskal med appelsinskal.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11717 kJ / 2800 kcal
Næringsindhold pr. 100g
309 kJ / 74 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 0,5 % | 0,1 g |
Kulhydrat: | 92,5 % | 16,8 g |
Fedt: | 0,4 % | 0 g |
Alkohol: | 6,6 % |