Marengslagkage med kastanjeis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Kastanjepuré er ikke så almindelig i Danmark, men prøv det! Denne islagkage smager skønt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

10 stykker pr. lagkage

Antal portioner

Marengsbunde

  • 6 æggehvider
  • 300 g sukker (ca. 3½ dl)

Kastanjeis

Pynt

  • mørke og lyse chokoladespåner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marengsbunde

Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 3 min. til hviderne er seje. Tegn en cirkel (ca. 22 cm i diameter) på 3 stykker bagepapir. Fordel marengsen herpå og smør den ud så den fylder cirklen ud. Bag bundene én ad gangen midt i ovnen. Lad dem køle af på bageriste.

Kastanjeis

Pisk portvin, citronsaft, kastanjepuré og flormelis godt sammen. Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i kastanjepuréen. Kom blandingen mellem og ovenpå de afkølede marengsbunde og frys marengslagkagen i 2-3 timer.

Ved serveringen

Pynt med chokoladespåner.

Bagetid

Ca. 35 min. 150°.

OBS

Kastanjepuré kan købes hos specialkøbmænd, evt. på internettet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 21060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 39 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag