Marinerede sild i tomatfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

En anderledes variant af marinerede sild - lige til frokostbordet.

Ingredienser

Antal portioner

Dagen før

Pynt

  • finthakket rødløg

Tilbehør

  • 360 g groft rugbrød
  • 75 g koldt smør
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Lad tomaterne dryppe af i en sigte over en lille tykbundet gryde. Kom fløden i "tomatjuicen" og bring blandingen i kog. Kog den ved svag varme og uden låg ca. 5 min. til der er ca. 1½ dl - rør af og til. Kom sherry, sukker, salt, peber og de afdryppede tomater i flødeblandingen. Varm tomatfløden igennem og smag til. Skær sildefileterne i mindre stykker og læg dem skiftevis med tomatfløde i en skål. Stil sildene tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Tips

1 spsk tør sherry kan erstattes af 1 tsk lagereddike. Sildene kan stå tildækket i køleskabet i ca. 4 døgn (inkl. trækketid).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 46 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: