Marinerede sild i tomatfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

En anderledes variant af marinerede sild - lige til frokostbordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dagen før

Pynt

  • finthakket rødløg

Tilbehør

  • 360 g groft rugbrød
  • 75 g koldt smør
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Lad tomaterne dryppe af i en sigte over en lille tykbundet gryde. Kom fløden i "tomatjuicen" og bring blandingen i kog. Kog den ved svag varme og uden låg ca. 5 min. til der er ca. 1½ dl - rør af og til. Kom sherry, sukker, salt, peber og de afdryppede tomater i flødeblandingen. Varm tomatfløden igennem og smag til. Skær sildefileterne i mindre stykker og læg dem skiftevis med tomatfløde i en skål. Stil sildene tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Tips

1 spsk tør sherry kan erstattes af 1 tsk lagereddike. Sildene kan stå tildækket i køleskabet i ca. 4 døgn (inkl. trækketid).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 46 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag