Marineret frugt med sprødt skum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Uhyre enkelt dessert med pærer, kiwi, druer og basilikum og tilbehør af flødeskum rørt op med knuste krydrede småkager.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 3 spsk grofthakkede friske basilikumblade
  • 2 pærer i mindre stykker, fx conference (ca. 250 g)
  • 2 kiwifrugter i mindre stykker (ca. 150 g)
  • 150 g stenfri, grønne vindruer i halve

Sprødt skum

Pynt

  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør sukker, limeskal og saft sammen. Vend pærerne heri sammen med kiwi og vindruer. Lad frugten marinere tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Pisk fløden til et meget let skum. Hak småkagerne groft med en kniv - eller knus dem i en plasticpose (egnet til madvarer). Vend forsigtigt de knuste småkager i flødeskummet. Server straks sammen med de marinerede frugter.

Tip

Det er vigtigt at småkagerne vendes i flødeskummet lige inden serveringen - ellers bliver småkagerne bløde.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,8 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: