Marineret kylling med kernesalat og ingefærdressing
30 min
•
En dejlig ret som bindes fint sammen af den krydrede ingefærmarinade. Noget bruges til at marinere kyllingekødet i og resten bruges som dressing.
Ingredienser
Ingefærmarinade
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
|
1 tsk
Karry
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør
|
Kernesalat
|
300 g
Fintstrimlet savojkål
|
|
|---|---|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
|
650 g
Kold eller lun kogt perlespelt (af 240 g rå)
|
|
|
3
Gulerødder i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
|
150 g appelsinfileter af 2
Appelsiner
|
|
|
50 g
Hakkede hasselnøddekerner
|
Ingefærdressing
|
3 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|---|
Sådan gør du
Ingefærmarinade
Kernesalat
Ingefærdressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
519 kJ / 124 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g |
| Protein: | 9,1 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 15,1 g |
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.