Marineret kylling med kernesalat og ingefærdressing
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    En dejlig ret som bindes fint sammen af den krydrede ingefærmarinade. Noget bruges til at marinere kyllingekødet i og resten bruges som dressing.
Ingredienser
Ingefærmarinade
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Flydende honning
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Fintrevet frisk ingefær
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Lille hakket fed hvidløg
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Karry
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    400 g
                                                Rensede kyllingeinderfileter
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    20 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                
Kernesalat
| 
                                     
                                            
                                                    300 g
                                                Fintstrimlet savojkål
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    650 g
                                                Kold eller lun kogt perlespelt (af 240 g rå)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3
                                                Gulerødder i tynde strimler (ca. 150 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    150 g appelsinfileter af 2
                                                Appelsiner
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    50 g
                                                Hakkede hasselnøddekerner
                                            
                                     
                                 | 
                                
Ingefærdressing
| 
                                     
                                            
                                                    3 spsk
                                                Friskpresset appelsinsaft
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Ingefærmarinade
Kernesalat
Ingefærdressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
519 kJ / 124 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g | 
| Protein: | 9,1 g | 
| Fedt: | 2,9 g | 
| Kulhydrat: | 15,1 g | 
            Relateret video
            Sådan skærer du appelsinfileter
            
    Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.