En skøn hovedret til gæster. Det meste kan gøres klar i god tid, så du blot skal varme saucen og kartoflerne og anrette de saftige grøntsager og det flotte kød.
11134 kJ / 2661 kcal
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 7,6 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 31,1 % | 8,6 g |
Fedt: | 61,3 % | 7,8 g |
De langtidsstegte svampe kan laves uden lakrids. Svampesaucen kan laves færdig og varmes forsigtigt lige inden serveringen. Kartoflerne kan koges og pilles og stå klar. Kom dem i kogende vand et par minutter lige inden serveringen. Centrumstemperaturene på kødet er højere, ved lavtemperaturstegning, end man måske er vant til. Det skyldes at temperaturen ikke fortsætter med at stige i stegen, efter den er kommet ud af ovnen.