Masalakrydrede rysteribs

15 min
Masalakrydrede rysteribs

Et superspændende og anderledes krydderi til morgenmaden. Prøv det.

Ingredienser

Rysteribs

150 g Skyllede ribs
2 spsk Rørsukker
½ tsk Garam masala
4 dl Ymer
60 g All bran (ca. 2 dl)
2 spsk Sesamfrø

Sådan gør du

Rysteribs

  • Mos halvdelen af ribsene og vend dem sammen med de øvrige ribs, sukker og garam masala. Lad dem trække i ca. 15 min.
  • Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel ribs, all bran og sesamfrø på toppen. Server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3154 kJ / 754 kcal

Næringsindhold pr. 100g

482 kJ / 115 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 20 % 5,7 g
Kulhydrat: 51,7 % 14,6 g
Fedt: 28,3 % 3,7 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/masalakrydrede-rysteribs/