Mazarinkager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Søde små bastante minimuffins med tydelig smag af marcipan. Server dem som godbidder til kaffen eller som en lille dessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 minimuffins

Antal portioner

Mazarinkager

  • 100 g ren, rå marcipan
  • 100 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 75 g smør
  • 2 æg
  • 40 g mandelmel (ca. ½ dl)
  • 40 g hvedemel (ca. ¾ dl)

Topping

  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 15 g smør
  • ½ spsk ristede mandelsplitter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mazarinkager

Rør marcipan og sukker godt sammen. Tilsæt smørret i små stykker. Pisk æggene let sammen og tilsæt dem lidt efter lidt - rør godt ind i mellem. Vend til sidst mandelmel og mel i. Stil dejen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer. Fordel dejen i 12 mini muffinsforme med papir, brug evt. en sprøjtepose. Bag de små muffins midt i ovnen - til de er gyldne. Lad kagerne køle af.

Topping

Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad og rør det godt sammen. Hæld chokoladecremen i en sprøjtepose med stjernetyl og læg den på køl til den er afkølet. Sprøgt en top på hver muffin og pynt med mandelsplitter.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175°.

Variation

I stedet for chokoladetopping kan et stykke frugt, fx æble, pære, blomme eller mango trykkes ned i dejen, før muffinsene bliver bagt.

Frysetip

Den ubagte dej kan opbevares i formene i fryseren. Optø dejen inden bagning.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag