Medister og rødvinssauce

Bedømmelse

(1 vurderinger)

45 min

Lækker "retro" hverdagsmad der er let at lave og som alle elsker.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g medisterpølse
  • 20 g smør
  • 6 skalotteløg i kvarte
  • 3 persillerødder i mindre stykker
  • 200 g friske haricots verts
  • 2 spsk friske timianblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ liter Karolines Køkken® Rødvinssauce
  • 1½ spsk sirup

Tilbehør

  • 1 kg kogte og pillede kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Drej evt. medisteren i små pølser - bind bomuldssnor om hver drejning. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun de små pølser ca. 4 min. - vend dem af og til. Steg medisteren ved svag varme i ca. 18 min. Tag den op og hold den varm. Skru op til kraftig varme og tilsæt løg og persillerødder. Svits grøntsagerne i ca. 3 min. og tilsæt bønner, timian, salt og peber. Svits i yderligere ca. 5 min og smag til.

Kom rødvinssaucen i en lille tykbundet gryde sammen med sirup og bring blandingen i kog under omrøring. Smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Kilde: