Medister og rødvinssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Lækker "retro" hverdagsmad der er let at lave og som alle elsker.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g medisterpølse
  • 20 g smør
  • 6 skalotteløg i kvarte
  • 3 persillerødder i mindre stykker
  • 200 g friske haricots verts
  • 2 spsk friske timianblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte og pillede kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Drej evt. medisteren i små pølser - bind bomuldssnor om hver drejning. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun de små pølser ca. 4 min. - vend dem af og til. Steg medisteren ved svag varme i ca. 18 min. Tag den op og hold den varm. Skru op til kraftig varme og tilsæt løg og persillerødder. Svits grøntsagerne i ca. 3 min. og tilsæt bønner, timian, salt og peber. Svits i yderligere ca. 5 min og smag til.

Kom rødvinssaucen i en lille tykbundet gryde sammen med sirup og bring blandingen i kog under omrøring. Smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: