Medister og rødvinssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Lækker "retro" hverdagsmad der er let at lave og som alle elsker.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g medisterpølse
  • 20 g smør
  • 6 skalotteløg i kvarte
  • 3 persillerødder i mindre stykker
  • 200 g friske haricots verts
  • 2 spsk friske timianblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte og pillede kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Drej evt. medisteren i små pølser - bind bomuldssnor om hver drejning. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun de små pølser ca. 4 min. - vend dem af og til. Steg medisteren ved svag varme i ca. 18 min. Tag den op og hold den varm. Skru op til kraftig varme og tilsæt løg og persillerødder. Svits grøntsagerne i ca. 3 min. og tilsæt bønner, timian, salt og peber. Svits i yderligere ca. 5 min og smag til.

Kom rødvinssaucen i en lille tykbundet gryde sammen med sirup og bring blandingen i kog under omrøring. Smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: