Melonsalsa

Melonsalsa

15 min
Denne stærke melonsalsa i skønne farver byder på masser af smag. Vandmelonen kan udskiftes med andre meloner eller eksotiske frugter som fx ananas, mango og papaya.
https://www.arla.dk/opskrifter/melonsalsa/

Sådan gør du

Melonsalsa
  • Skræl og del melonen og agurken.
  • Fjern kernerne og skær dem i små tern.
  • Bland alle ingredienser og smag til.

Melonsalsaen passer godt på buffeten til sommerens grillaftener - eller til mexikanske retter. Uden løg og chili (eller med mindre chili) smager melonsalsaen også dejligt som frugtsalat eller som tilbehør til fx chokoladekage.

Energiindhold for hele retten:

748 kJ / 179 kcal

Næringsindhold pr. 100g

147 kJ / 35 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 8,3 % 0,7 g
Kulhydrat: 91,3 % 7,9 g
Fedt: 0,4 % 0 g

Ingredienser

Melonsalsa
300 g Vandmelon
½ Agurk
½ Finthakket salatløg
1 tsk Citronskal (usprøjtet)
1 spsk Friskpresset citronsaft
½ dl Hakkede mynteblade
1 spsk Honning
1 tsk Sambal oelek
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber