Pærechutney med chili
40 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Den sød-stærke chutney smager godt til stegt kød eller lagrede hårde oste.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
4
Pærer i tern, fx lukas
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
½
Rød chilipeber i strimler
|
|
½ dl
Hvid balsamicoeddike
|
|
85 g
Rørsukker (ca. 1 dl)
|
|
1
Kanelstang
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Pærer kan erstattes af æbler. Chili kan undlades, hvis du foretrækker en mild chutney.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
420 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,3 g |
Protein: | 0,5 g |
Fedt: | 2,4 g |
Kulhydrat: | 19 g |
