Mini kokosmakroner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Søde små dekorative kokosmakroner der vil pynte på ethvert kaffebord.

Ingredienser

3 stk pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

  • 3 æg
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 200 g kokosmel (ca.
  • 50 g smeltet, afkølet smør
  • 1½ tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)

Pynt

  • 25 g smeltet mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • guldstøv, sukkerblomster eller vingummiblomster

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker luftigt. Vend kokosmel og smør i dejen. Sæt dejen på plader med bagepapir med en teske. Bag mini kokosmakronerne midt i ovnen. Lad kagerne køle af på en bagerist. Kom den smeltede chokolade i et papirkræmmerhus eller en frysepose, og klip et lillebitte hul i spidsen. Pynt makronerne med tilfældige krøller og spiraler af chokoladen og drys derefter med andet pynt efter eget valg.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 65 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: