Mojitosuppe med mynteflødeskum
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    En spændende og skøn dessertsuppe med inspiration fra den lime- og myntekrydrede drink - mojito.
Ingredienser
Mojitosuppe
| 
                                            
                                                    4 dl
                                                Vand
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Rørsukker (ca. 3 dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    100 g fileter af 5
                                                Limefrugter
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1
                                                Limefrugt i 12 tynde både
                                            
                                     | 
Mynteflødeskum
| 
                                            
                                                    1½ dl
                                                Piskefløde
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    4 spsk
                                                Hakkede mynteblade
                                            
                                     | 
Mojitosuppe, fortsat
| 
                                            
                                                    4 spsk
                                                Hvid rom
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Kolde jordbær i skiver
                                            
                                     | 
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Mynteblade
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Mojitosuppe
Mynteflødeskum
Mojitosuppe, fortsat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan lave selve suppen (uden rom og jordbær) dagen før og stille den på køl. Så er du sikker på den er iskold. Jordbærrene kan du skifte ud med friske hindbær, blå og grønne vindruer eller melon.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
602 kJ / 144 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,5 g | 
| Protein: | 0,6 g | 
| Fedt: | 4,3 g | 
| Kulhydrat: | 22,8 g | 
 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    