Mørbrad og flødesauce med squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

Mørbrad med en lækker cremet sauce serveret til

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 svinemørbrad
  • 10 g smør
  • ½ dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Tilbehør

  • 1 kg kartofler i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Afpuds mørbraden for sener og hinder. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun mørbraden på alle sider (ca. 2 min. i alt). Tilsæt vand og drys med salt og peber. Steg mørbraden ved svag varme og under låg i ca. 12 min. - vend af og til. Gem stegeskyen og si den.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg champignonerne i ca. 5 min. Tilsæt madlavningsfløde, stegesky fra mørbraden, rosmarin og salt. Kog saucen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt squash og kog, stadig ved kraftig varme og under omrøring, i ca. 1 min. Smag til.

Ved serveringen

Skær enderne af mørbraden og skær den derefter i tykke skiver. Fordel flødesauce med squash på varme tallerkener.

Anret 2-3 skiver kød på hver tallerken, pynt med rosmarinkviste og server straks.

Tips

Svinemørbrad kan erstattes af skinkemignon. Den skal stege i ca. 25 min. efter bruning. I stedet for stegte kartoffelbåde som tilbehør kan man servere friskkogt pasta og revet ost.

Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7683 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag