Mørbradspyd med honning og soja

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Velmarinerede mørbradstykker sat på spyd og grillet - det kan du gøre både inde på grillpanden eller ude i haven.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Marinade

  • 4 spsk sojasauce
  • 2 tsk rapsolie
  • 2 tsk akaciehonning
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g afpudset svinemørbrad i store tern

Skyrdressing

Salat

  • 300 g fintstrimlet spidskål
  • 1 lille fintsnittet porre (ca. 75 g)
  • 125 g fintsnittede sukkerærter
  • 250 g broccoli i små buketter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marinade

Pisk soja, olie, honning og salt og peber sammen. Tag halvdelen fra til at dryppe på salaten.

Vend mørbradstykkerne i resten af marinaden og lad dem trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Skyrdressing

Rør skyr, honning, salt og peber sammen. Lad dressingen trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til.

Salat

Vend spidskål og de øvrige ingredienser sammen. Hæld den gemte marinade over lige inden serveringen.

Træk kødet på 4 træpinde og grill dem ca. 6 min. - vend kødet af og til. Server de grillede mørbradspyd til salaten sammen med dressingen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 48 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag