Mulligatawny suppe med fisk
30 min

Mulligatawny suppe med fisk

Fyldig suppe med eller uden fisk som man bedst lyster!
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mulligatawny suppe med fisk

Fyldig suppe med eller uden fisk som man bedst lyster!

Antal portioner
  • 275 g torskefilet
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Karrysuppe
  • 1 dåse light kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 2 uskrællede æbler i små tern, fx gloster
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 3 hakkede rødløg

Tilbehør

  • 160 g løse ris, parboiled, fx basmatiris (ca. 2 dl)

Fremgangsmåde:

Rens og tør fisken. Skær den i mundrette stykker. Bring vand tilsat salt i kog i en lille gryde og kom torskestykkerne deri. Læg låg på gryden og tag den af varmen. Lad fisken trække ca. 2 min. og tag den derefter op med en hulske. Hold fisken varm.

Kom suppen i en tykbundet gryde sammen med kokosmælk, hvidløg, citronsaft, sukker og salt. Bring suppen i kog og tilsæt æbler, peberfrugt og løg. Kog suppen ved svag varme i ca. 2 min. - rør af og til. Tilsæt den dampede fisk, smag suppen til og server den sammen med kogte ris.

Tip

Suppen kan også serveres uden fisk. Kog i stedet 320 g ris som tilbehør.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 29 %
Print