Muslinger med hvidløg og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Server muslingerne som en snack eller med brød og salat som en forret.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 150 g lyst brød
  • 150 g blandet salat
  • 6 både af citroner (usprøjtede)

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld evt. vand ud af de optøede muslinger. Fordel dem på en bageplade beklædt med alufolie. Hak persille, hvidløg og nødder i en hurtighakker - til blandingen er findelt. Kom blandingen i en skål og vend ost, salt og peber i. Fordel osteblandingen på muslingerne og gratiner dem midt i ovnen - til muslingerne er gyldne. Anret muslingerne på salaten og server straks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Muslingerne kan også serveres uden tilbehør som snacks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: