
Muslinger med hvidløg og ost
15 min
Server muslingerne som en snack eller med brød og salat som en forret.
Ingredienser
- 30 optøede, store åbne muslinger i skal (ca. 1 kg)
- 25 g bredbladet persille
- 1 lille fed hvidløg
- 50 g hasselnøddekerner
-
150 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
Tilbehør
- 150 g lyst brød
- 150 g blandet salat
- 6 både af citroner
Sådan gør du
Sådan gør du
Hæld evt. vand ud af de optøede muslinger. Fordel dem på en bageplade beklædt med alufolie. Hak persille, hvidløg og nødder i en hurtighakker - til blandingen er findelt. Kom blandingen i en skål og vend ost, salt og peber i. Fordel osteblandingen på muslingerne og gratiner dem midt i ovnen - til muslingerne er gyldne. Anret muslingerne på salaten og server straks.
Tip
Muslingerne kan også serveres uden tilbehør som snacks.
Bagetid
Ca. 10 min. ved 225°.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 7800 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 12,8 g
- Protein: 32 %
- Kulhydrat: 27 %
- Fedt: 41 %