Muslinger med hvidløg og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Server muslingerne som en snack eller med brød og salat som en forret.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 150 g lyst brød
  • 150 g blandet salat
  • 6 både af citroner (usprøjtede)

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld evt. vand ud af de optøede muslinger. Fordel dem på en bageplade beklædt med alufolie. Hak persille, hvidløg og nødder i en hurtighakker - til blandingen er findelt. Kom blandingen i en skål og vend ost, salt og peber i. Fordel osteblandingen på muslingerne og gratiner dem midt i ovnen - til muslingerne er gyldne. Anret muslingerne på salaten og server straks.

Tip

Muslingerne kan også serveres uden tilbehør som snacks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: