Muslinger og fisk med korianderfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(31 vurderinger)

60+ min

En skøn blanding af skaldyr og fisk - smager så tænderne løber i vand.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg friske blåmuslinger i skal
  • 25 g smør
  • 2 finthakket rødløg
  • 4 små finthakkede fed hvidløg
  • 3 dl tør hvidvin
  • 300 g fast hvid fisk, fx lyssejfileter eller torskefilet
  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 bundt friske korianderblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 320 g groft brød eller 320 g parboiled ris

Sådan gør du

Sådan gør du

Tjek muslingerne og skyl dem under koldt vand. De skal være lukkede eller lukke ved slag mod bordet.

Smelt smørret i en gryde og sauter løg og hvidløg. Kom muslinger i gryden og læg låg på. Ryst gryden grundigt. Hæld vin på, damp i ca. 3 min. og tag låget af. Lad noget af vinen fordampe og rør rundt i muslingerne, så de sidste åbner sig. De der ikke åbner sig kasseres. Skær fisken i store tern og kom dem i gryden. Tilsæt fløde og kog i ca. 1 min. Tilsæt salt, peber og masser af koriander. Server straks med groft brød eller ris til at samle den gode kogelage op med.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: