Mysli cookies
45 min
Fryseegnet
•
Mysli cookies med havregryn, tranebær, mandler og masser af krydderier - en lidt grovere version af de traditionelle amerikanske cookies.
Ingredienser
|
100 g
Rørsukker (ca. 1¼ dl)
|
|
|---|---|
|
100 g
Blødt smør
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
½ dl
Mørk sirup
|
|
|
1
Æg
|
|
|
125 g
Grovvalsede havregryn (ca. 3 dl)
|
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
|
50 g
Hakkede, tørrede tranebær
|
|
|
25 g
Grofthakkede mandler
|
Sådan gør du
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fryse dejen, efter du har formet den til kugler. Lad dejkuglerne tø ca. ½ time, inden du bager de 16 cookies.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1577 kJ / 377 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 4,1 g |
| Protein: | 5,8 g |
| Fedt: | 17,9 g |
| Kulhydrat: | 48 g |