Myslibar
&format=webp)
En hjemmelavet myslibar er den perfekte snack til madpakken eller på farten. Her får du opskriften på en klassisk myslibar, der smager meget bedre end dem, du kan købe - og så er de både hurtige og nemme at lave. Myslibarerne består blandt andet af havregryn, mandler, kokos og mørk chokolade - og sesam, som giver en helt unik og skøn smag til barerne. Du kan nemt variere opskriften ved fx at tilføje tørrede frugter, andre nødder eller en anden slags chokolade.
Ingredienser
100 g
Mandler, ristede og grofthakkede
|
|
---|---|
50 g
Sesamfrø, ristede
|
|
50 g
Kokosmel
|
|
100 g
Grovvalsede havregryn
|
|
50 g
Finthakket mørk chokolade, ca. 80%
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
25 g
Smør
|
|
5 spsk
Honning
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan nemt give myslibarerne dit eget twist ved fx at tilføje tørrede frugter, andre nødder eller en anden slags chokolade.
Myslibarerne bør opbevares på køl.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9360 kJ / 2237 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1944 kJ / 465 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,5 g |
Protein: | 9,1 % | 10,4 g |
Fedt: | 56,8 % | 29,9 g |
Kulhydrat: | 34,1 % | 39 g |
