Napoleonskager
•
&format=webp)
Napoleonskagen er en skøn flødeskumskage. Prøv at lave napoleonskager selv - i stedet for at købe dem hos bageren. Det er slet ikke så svært!
Ingredienser
Bund
4 plader
Frossen butterdej (ca. 300 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Flormelis
|
Flødecreme
3½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
1 dl
Hindbærmarmelade
|
|
---|---|
Glasur
|
|
100 g
Halverede hindbær
|
Pynt
Finthakkede, grønne usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
Spiselige blomster, fx hornvioler
|
Sådan gør du
Bund
Flødecreme
Sådan samler du kagerne
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1273 kJ / 304 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 2,9 g |
Fedt: | 22 g |
Kulhydrat: | 24,1 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
