Napoleonskager
•
Napoleonskagen er en skøn flødeskumskage. Prøv at lave napoleonskager selv - i stedet for at købe dem hos bageren. Det er slet ikke så svært!
Ingredienser
Bund
|
4 plader
Frossen butterdej (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Flormelis
|
Flødecreme
|
3½ dl
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Flormelis
|
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
1 dl
Hindbærmarmelade
|
|
|---|---|
|
Glasur
|
|
|
100 g
Halverede hindbær
|
Pynt
|
Finthakkede, grønne usaltede pistacienødder
|
|
|---|---|
|
Spiselige blomster, fx hornvioler
|
Sådan gør du
Bund
Flødecreme
Sådan samler du kagerne
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1273 kJ / 304 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 2,9 g |
| Fedt: | 22 g |
| Kulhydrat: | 24,1 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.