Nektarinsalat med sorte og grønne oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

En meget smuk, sprød og lækker salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g renset rucolasalat
  • 4 modne nektariner eller ferskener i både (ca. 400 g)
  • 1 rødløg i meget tynde ringe (ca. 75 g)
  • 100 g sorte og grønne oliven
  • 1½ spsk olivenolie
  • 200 g Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 2 spsk friske mynteblade
  • ¼ tsk havsalt
  • groftkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel rucolaen på 4 tallerkener. Anret nektariner, rødløg og de sorte og grønne oliven på salatbladene. Dryp olien over salaten. Lad osteternene dryppe af i en sigte og fordel dem på salaten. Dryp med citronsaft og drys med mynte, salt og peber.

Tips

Myntebladene kan evt. klippes i tynde strimler. Salaten smager dejligt sammen med grillstegt fisk, kylling eller en oksebøf.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 65 %

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Toscana, Italien

Kan du finde en hvidvin på malvasiadruen, vil den være perfekt her. Ellers en vermentino eller en sauvignon blanc Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad

Andre gode forslag