Nektarinsalat med sorte og grønne oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

En meget smuk, sprød og lækker salat.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel rucolaen på 4 tallerkener. Anret nektariner, rødløg og de sorte og grønne oliven på salatbladene. Dryp olien over salaten. Lad osteternene dryppe af i en sigte og fordel dem på salaten. Dryp med citronsaft og drys med mynte, salt og peber.

Tips

Myntebladene kan evt. klippes i tynde strimler. Salaten smager dejligt sammen med grillstegt fisk, kylling eller en oksebøf.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 65 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Toscana, Italien

Kan du finde en hvidvin på malvasiadruen, vil den være perfekt her. Ellers en vermentino eller en sauvignon blanc Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad