Nektarinsalat med sorte og grønne oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

En meget smuk, sprød og lækker salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel rucolaen på 4 tallerkener. Anret nektariner, rødløg og de sorte og grønne oliven på salatbladene. Dryp olien over salaten. Lad osteternene dryppe af i en sigte og fordel dem på salaten. Dryp med citronsaft og drys med mynte, salt og peber.

Tips

Myntebladene kan evt. klippes i tynde strimler. Salaten smager dejligt sammen med grillstegt fisk, kylling eller en oksebøf.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Toscana, Italien

Kan du finde en hvidvin på malvasiadruen, vil den være perfekt her. Ellers en vermentino eller en sauvignon blanc Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad

Andre gode forslag