Nektarinsalat med sorte og grønne oliven - Opskrifter - Arla

Nektarinsalat med sorte og grønne oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

En meget smuk, sprød og lækker salat.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel rucolaen på 4 tallerkener. Anret nektariner, rødløg og de sorte og grønne oliven på salatbladene. Dryp olien over salaten. Lad osteternene dryppe af i en sigte og fordel dem på salaten. Dryp med citronsaft og drys med mynte, salt og peber.

Tips

Myntebladene kan evt. klippes i tynde strimler. Salaten smager dejligt sammen med grillstegt fisk, kylling eller en oksebøf.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia Toscana, Italien

Kan du finde en hvidvin på malvasiadruen, vil den være perfekt her. Ellers en vermentino eller en sauvignon blanc Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad