Nektarinsalsa
30 min
•
&format=webp)
Nektarinsalsa er en skøn knasende og frisk salsa med sommerens nektariner. Server nektarinsalsaen til grillmaden eller til ost.
Ingredienser
Nektarinsalsa
2
Nektariner (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ spsk
Honning
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Nektarinsalsa
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Nektarinerne kan erstattes af ferskner eller blommer. Uden løg smager salsa også godt på en skål yoghurt.
Bland cremefraiche eller yoghurt naturel i salsaen, smag til med ekstra salt og du har en dejlig dip til grøntsager eller chips.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
610 kJ / 146 kcal
Næringsindhold pr. 100g
184 kJ / 44 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 7 % | 0,8 g |
Fedt: | 3 % | 0,2 g |
Kulhydrat: | 90 % | 9,8 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
