Nem kyllingeleverpostej - Opskrifter - Arla

Nem kyllingeleverpostej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

En nem og fedtfattig måde at lave din egen leverpostej. Spis den fx på friskbagt brød sammen med syltede rødbeder.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g skrællede kartofler
  • 300 g optøede, frosne kyllingelever
  • 1 æg
  • 2 tsk herbes de Provence
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk smeltet smør

Hertil

  • 240 g flutes
  • 100 g syltede agurker

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær de skrællede kartofler i mindre stykker og kog dem helt møre i vand. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem gennem en grov sigte og lad dem køle lidt af. Hak kyllingeleveren fint - fx i en lille hurtighakker. Rør den hakkede lever i kartoffelmosen sammen med æg, herbes de Provence, salt og peber. Fordel massen i fire små smurte skåle - eller en stor kokotte. Bag postejerne midt i ovnen.

Server kyllingeleverpostejerne lune eller kolde med groft brød og syltede agurker og/eller rødbeder.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: