Nem kyllingeleverpostej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

60+ min

En nem og fedtfattig måde at lave din egen leverpostej. Spis den fx på friskbagt brød sammen med syltede rødbeder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g skrællede kartofler
  • 300 g optøede, frosne kyllingelever
  • 1 æg
  • 2 tsk herbes de Provence
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 tsk smeltet smør

Hertil

  • 240 g flutes
  • 100 g syltede agurker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær de skrællede kartofler i mindre stykker og kog dem helt møre i vand. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem gennem en grov sigte og lad dem køle lidt af. Hak kyllingeleveren fint - fx i en lille hurtighakker. Rør den hakkede lever i kartoffelmosen sammen med æg, herbes de Provence, salt og peber. Fordel massen i fire små smurte skåle - eller en stor kokotte. Bag postejerne midt i ovnen.

Server kyllingeleverpostejerne lune eller kolde med groft brød og syltede agurker og/eller rødbeder.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag