

Nem kyllingeleverpostej
60+ min
En nem og fedtfattig måde at lave din egen leverpostej. Spis den fx på friskbagt brød sammen med syltede rødbeder.
Ingredienser
Antal portioner
- 300 g skrællede kartofler
- 300 g optøede, frosne kyllingelever
- 1 æg
- 2 tsk herbes de Provence
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 2 tsk smeltet smør
Hertil
- 240 g flutes
- 100 g syltede agurker
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær de skrællede kartofler i mindre stykker og kog dem helt møre i vand. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem gennem en grov sigte og lad dem køle lidt af. Hak kyllingeleveren fint - fx i en lille hurtighakker. Rør den hakkede lever i kartoffelmosen sammen med æg, herbes de Provence, salt og peber. Fordel massen i fire små smurte skåle - eller en stor kokotte. Bag postejerne midt i ovnen.
Server kyllingeleverpostejerne lune eller kolde med groft brød og syltede agurker og/eller rødbeder.
Bagetid
Ca. 35 min. ved 175°.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 6180 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 30,6 g
- Protein: 25 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 19 %