Nem pølsepande
30 min
•
&format=webp)
Som navnet antyder er dette her er en virkelig nem og hurtig pølsepande. Det er en variation over klassikeren svensk pølseret - dog tilberedt med røget medister i stedet for wienerpølser og med ristet løg som tilbehør.
Ingredienser
1 liter
Vand
|
|
---|---|
½ g
Groft salt
|
|
500 g
Kartofler i tern
|
|
25 g
Smør
|
|
350 g
Røget medister i mindre stykker
|
|
1
Finthakket løg
|
|
2 tsk
Mild paprika
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
2 tsk
Tørret rosmarin
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ liter
Tomatsuppe
|
|
200 g
Frosne ærter
|
Topping
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
½ dl
Ristede løg
|
|
Frisk timian
|
Tilbehør
Sennep
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge forskellige slags pølser og krydderier efter smag. I stedet for tomatsuppe kan du tilsætte 2 dåser flåede tomater og skrue op for krydderierne.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
339 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 3 g |
Fedt: | 5,2 g |
Kulhydrat: | 5,6 g |
