Nemme boller med ske

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

En genial opskrift hvis du gerne vil have friskbagte boller flere dage i træk og ikke har oceaner af tid.

Ingredienser

16 stk. pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske - dejen er fugtig. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning i køleskabet i mindst 8 timer.

Tænd for ovnen og sæt en plade til opvarmning midt i ovnen og en bradepande nederst. Slå dejen igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i vand og form 16 boller ved at sætte klumper af den bløde dej på bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. 20 min. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og sæt den midt i ovnen. Smid ca. 1 dl vand i den varme bradepande og luk hurtigt ovnlågen, så dampen bliver i ovnen. Bag bollerne - de bliver ekstra sprøde af dampen.

Tip

Dejen kan holde sig tildækket i køleskabet i 3-4 dage. Bag færre boller ad gangen, så har du friskbagte boller flere dage i træk.

Bagetid

Ca. 16 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 86,3 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 11 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: