Nemme boller med ske

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

En genial opskrift hvis du gerne vil have friskbagte boller flere dage i træk og ikke har oceaner af tid.

Ingredienser

16 stk. pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske - dejen er fugtig. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning i køleskabet i mindst 8 timer.

Tænd for ovnen og sæt en plade til opvarmning midt i ovnen og en bradepande nederst. Slå dejen igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i vand og form 16 boller ved at sætte klumper af den bløde dej på bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. 20 min. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og sæt den midt i ovnen. Smid ca. 1 dl vand i den varme bradepande og luk hurtigt ovnlågen, så dampen bliver i ovnen. Bag bollerne - de bliver ekstra sprøde af dampen.

Tip

Dejen kan holde sig tildækket i køleskabet i 3-4 dage. Bag færre boller ad gangen, så har du friskbagte boller flere dage i træk.

Bagetid

Ca. 16 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 86,3 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 11 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: