Nemme boller med ske

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

En genial opskrift hvis du gerne vil have friskbagte boller flere dage i træk og ikke har oceaner af tid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

16 stk. pr. portion

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske - dejen er fugtig. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning i køleskabet i mindst 8 timer.

Tænd for ovnen og sæt en plade til opvarmning midt i ovnen og en bradepande nederst. Slå dejen igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i vand og form 16 boller ved at sætte klumper af den bløde dej på bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. 20 min. Træk bagepapiret over på den varme bageplade og sæt den midt i ovnen. Smid ca. 1 dl vand i den varme bradepande og luk hurtigt ovnlågen, så dampen bliver i ovnen. Bag bollerne - de bliver ekstra sprøde af dampen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Dejen kan holde sig tildækket i køleskabet i 3-4 dage. Bag færre boller ad gangen, så har du friskbagte boller flere dage i træk.

Serveringsforslag

Bollerne kan med fordel serveres til fx tomatsuppe.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 86,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 10 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag