Nemme pølsehorn uden gær
1 timer

Nemme pølsehorn uden gær

Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbequedip.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Nemme pølsehorn uden gær

Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbequedip.

8 stk.

Antal portioner

Barbequedip

Pølsehorn

  • 4 dl hvedemel (ca. 250 g)
  • 1 tsk fint salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g smør - smeltet
  • 1½ dl mælk
  • 8 wienerpølser (ca. 500 g)
  • 8 grillspyd

Tilbehør

  • 1 agurk i stave (ca. 275 g)

Fremgangsmåde:

Barbequedip

Kom alle ingredienserne til dippen i en skål og rør det godt sammen. Stil dippen tildækket i køleskabet.

Pølsehorn

Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt smør og mælk og rør rundt. Hæld blandingen ud på bordet og saml dejen. Del dejen i 8 stykker og tril hvert stykke ud til ca. 50 cm. Stik spyddene i pølserne, og sno dejen rundt om. Steg pølsehornene i panden ved jævn varme i ca. 20 min. - vend dem af og til. Server de lune pølsehorn sammen med agurk og barbequedip.

Tips

Du kan bage pølsehornene på en pizzasten på grillen - bagetiden skal justeres efter varmen på din grill. Du kan undlade grillspyddene.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 55 %
Print