Nemme pølsehorn uden gær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbecuedip.

Ingredienser

8 stk.

Antal portioner

Barbecuedip

Pølsehorn

  • 4 dl hvedemel (ca. 250 g)
  • 1 tsk fint salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g smør - smeltet
  • 1½ dl mælk
  • 8 wienerpølser (ca. 500 g)
  • 8 grillspyd

Tilbehør

  • 1 agurk i stave (ca. 275 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Barbecuedip

Kom alle ingredienserne til dippen i en skål og rør det godt sammen. Stil dippen tildækket i køleskabet.

Pølsehorn

Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt smør og mælk og rør rundt. Hæld blandingen ud på bordet og saml dejen. Del dejen i 8 stykker og tril hvert stykke ud til ca. 50 cm. Stik spyddene i pølserne, og sno dejen rundt om. Steg pølsehornene i panden ved jævn varme i ca. 20 min. - vend dem af og til. Server de lune pølsehorn sammen med agurk og barbecuedip.

Tips

Du kan bage pølsehornene på en pizzasten på grillen - bagetiden skal justeres efter varmen på din grill.
Du kan undlade grillspyddene.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 55 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: