Nemme pølsehorn uden gær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

1 timer

Nemme pølsehorn uden gær er hurtige at lave, da dejen ikke skal hæve. Steg pølsehornene i panden, så de får en sprød skorpe, og server dem med en lækker barbecuedip.

Ingredienser

8 stk.

Antal portioner

Barbecuedip

Pølsehorn

  • 4 dl hvedemel (ca. 250 g)
  • 1 tsk fint salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g smør - smeltet
  • 1½ dl mælk
  • 8 wienerpølser (ca. 500 g)
  • 8 grillspyd

Tilbehør

  • 1 agurk i stave (ca. 275 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Barbecuedip

Kom alle ingredienserne til dippen i en skål og rør det godt sammen. Stil dippen tildækket i køleskabet.

Pølsehorn

Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt smør og mælk og rør rundt. Hæld blandingen ud på bordet og saml dejen. Del dejen i 8 stykker og tril hvert stykke ud til ca. 50 cm. Stik spyddene i pølserne, og sno dejen rundt om. Steg pølsehornene i panden ved jævn varme i ca. 20 min. - vend dem af og til. Server de lune pølsehorn sammen med agurk og barbecuedip.

Tips

Du kan bage pølsehornene på en pizzasten på grillen - bagetiden skal justeres efter varmen på din grill.
Du kan undlade grillspyddene.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: