Giv pølsehornene lidt mere smag og bid med denne variant. Disse grove pølsehorn er bagt med fuldkornsmel og trillet i blandede frø og kerner. Tag børnene med i køkkenet og lad dem vælge, hvad der skal på. Fuldkornspølsehornene passer godt til madpakken eller til en udflugt. Bemærk at du kan skifte ingredienserne ud, så brug blot den type grove mel, mejeri og kerner, du har på hylderne. Hjemmelavede pølsehorn er et hit for både store og små.
Flæk de halve pølser, så du bruger 4 pølser i stedet for 8.
I stedet for ketchup kan du bruge tomatpure eller sennep.
16722 kJ / 3997 kcal
1081 kJ / 258 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 15,5 % | 9,9 g |
Kulhydrat: | 34,4 % | 21,9 g |
Fedt: | 50,1 % | 14,6 g |