Ca. 15 min. - 225° varmluft
Flæk de halve pølser, så du bruger 4 pølser i stedet for 8.
I stedet for ketchup kan du bruge tomatpure eller sennep.
16179 kJ / 3867 kcal
1046 kJ / 250 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 13,6 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 21,7 g |
Fedt: | 51,2 % | 14,5 g |
40 g
Smør
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1 dl
Kærnemælk, A38, ymer, yoghurt eller tilsvarende
|
|
150 g
Fuldkornshvedemel eller anden fuldkornsmel
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
8
Wienerpølser
|
|
---|---|
ca. 1 dl
Tomatketchup
|
|
1
Sammenpisket æg
|
|
2 dl
Blandede kerner og frø fx solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø og hørfrø
|