Flere pølsehorn
Flæk de halve pølser, så du bruger 4 pølser i stedet for 8.
I stedet for ketchup kan du bruge tomatpure eller sennep.
16179 kJ / 3867 kcal
1046 kJ / 250 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 13,6 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 21,7 g |
Fedt: | 51,2 % | 14,5 g |
Smør
|
40 g |
---|---|
Mælk
|
2 dl |
Gær
|
25 g |
Kærnemælk, A38, ymer, yoghurt eller tilsvarende
|
1 dl |
Fuldkornshvedemel eller anden fuldkornsmel
|
150 g |
Groft salt
|
2 tsk |
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
250 g |
Wienerpølser
|
8 |
---|---|
Tomatketchup
|
ca. 1 dl |
Sammenpisket æg
|
1 |
Blandede kerner og frø fx solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø og hørfrø
|
2 dl |