Nemt kyllingefad
30 min
•
Kyllingefileter med parmaskinke i en lækker let syrlig sauce af fløde, balsamico og krydderier. Server med fx kartofler, ris eller brød. Nemt og lækkert.
Ingredienser
20 g
Smør
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter, delt i halve (ca. 500 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Finthakkede oreganoblade
|
|
6 skiver
Parmaskinke (ca. 70 g)
|
|
2½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
2 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
200 g
Cocktailtomater
|
|
---|---|
125 g
Sukkerærter eller ærter
|
|
Oreganoblade
|
Tilbehør
4 dl
Ris eller 1 kg kartofler - koges
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12313 kJ / 2943 kcal
Næringsindhold pr. 100g
623 kJ / 149 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 22,7 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 38,4 % | 14,1 g |
Fedt: | 38,9 % | 6,6 g |
Relateret video
Sådan koger du ris