Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
12306 kJ / 2941 kcal
799 kJ / 191 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 22,7 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 38,4 % | 18 g |
Fedt: | 38,9 % | 8,4 g |
20 g
Smør
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter, delt i halve (ca. 500 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Finthakkede oreganoblade
|
|
6 skiver
Parmaskinke (ca. 70 g)
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
2 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
200 g
Cocktailtomater
|
|
---|---|
125 g
Sukkerærter eller ærter
|
|
Oreganoblade
|
320 g
Ris eller 1 kg kartofler - koges
|
---|