Nøddemarengs med chokoladesmørcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Disse lidt utraditionelle nøddemarengs er virkelig flotte på kagebordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

25 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 50 g valnøddekerner
  • 2 æggehvider
  • 2 dl flormelis

Chokoladesmørcreme

  • 125 g stuetempereret smør
  • 1 dl flormelis
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1 spsk cognac

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak nødderne i en hurtighakker. Pisk æggehviderne til stift skum. Kom sukker og nødder i. Kagemassen fordeles med en teske til 50 små kager på en plade med bagepapir. Bag kagerne nederst i ovnen. Lad kagerne køle af.

Chokoladesmørcreme

Rør smør, sukker og kakao sammen. Tilsæt cognac og smag til. Læg kagerne sammen to og to med smørcreme imellem

Bagetid

Ca. 13 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Nøddemarengs med chokoladesmørcreme er gode nybagte, men kan også opbevares i køleskabet i en lufttæt dåse.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 60 %
  • Alkohol: 2 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag