Nøddemarengs med chokoladesmørcreme - Opskrifter - Arla

Nøddemarengs med chokoladesmørcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Disse lidt utraditionelle nøddemarengs er virkelig flotte på kagebordet.

Ingredienser

25 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 50 g valnøddekerner
  • 2 æggehvider
  • 2 dl flormelis

Chokoladesmørcreme

  • 125 g stuetempereret smør
  • 1 dl flormelis
  • 3 spsk kakao
  • 1 spsk cognac

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak nødderne i en hurtighakker. Pisk æggehviderne til stift skum. Kom sukker og nødder i. Kagemassen fordeles med en teske til 50 små kager på en plade med bagepapir. Bag kagerne nederst i ovnen. Lad kagerne køle af.

Chokoladesmørcreme

Rør smør, sukker og kakao sammen. Tilsæt cognac og smag til. Læg kagerne sammen to og to med smørcreme imellem

Bagetid

Ca. 13 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Nøddemarengs med chokoladesmørcreme er gode nybagte, men kan også opbevares i køleskabet i en lufttæt dåse.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,8 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 60 %
  • Alkohol: 2 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: