

Nougattoppe
60+ min
Nougattoppe smager dejligt og er nemme at tilberede. Alt du behøver for at tilberede denne lækre dessert er piskefløde, blød nougat og rom - glæd dig.
Ingredienser
3 stk. pr. person
Opskriften gælder for 10 personer
-
¼ liter Karolines Køkken® Piskefløde 38%
- 200 g blød nougat
- 1 spsk mørk rom
- 30 små papirforme - eller folieforme
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt nougat og kog blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Hæld rom i. Lad nougatblandingen køle af. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 4 timer, til den er stiv. Pisk nougatblandingen med håndmixer i ca. 10 sek. til en luftig creme. Kom cremen i en sprøjtepose og pres den ud, så den danner små toppe i formene. Stil dem tildækket i køleskabet. Server nougattoppene kolde.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 8510 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 0,8 g
- Protein: 5 %
- Kulhydrat: 24 %
- Fedt: 69 %
- Alkohol: 2 %