Nougattoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Nougattoppe smager dejligt og er nemme at tilberede. Alt du behøver for at tilberede denne lækre dessert er piskefløde, blød nougat og rom - glæd dig.

Ingredienser

3 stk. pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt nougat og kog blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Hæld rom i. Lad nougatblandingen køle af. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 4 timer, til den er stiv. Pisk nougatblandingen med håndmixer i ca. 10 sek. til en luftig creme. Kom cremen i en sprøjtepose og pres den ud, så den danner små toppe i formene. Stil dem tildækket i køleskabet. Server nougattoppene kolde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 69 %
  • Alkohol: 2 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: