Nudelsalat med chili og spinat
30 min

Nudelsalat med chili og spinat

Nem nudelsalat med asiatiske aner og et lille stænk af chili.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Nudelsalat med chili og spinat

Nem nudelsalat med asiatiske aner og et lille stænk af chili.

Antal portioner
  • 2 spsk sesamfrø
  • 100 g glasnudler
  • 1 spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 1½ spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk flydende honning
  • 2 salatløg (ca. 150 g)
  • ½ tsk groft salt
  • ½ agurk (ca. 150 g)
  • ½ liter rensede babyspinatblade
  • ½ renset rød chilipeber i tynde skiver
  • ½ dl hakkede friske korianderblade

Ingefærdressing

Pynt

  • friske korianderblade

Hertil

  • 500 g grillet eller stegt kyllingefileter

Fremgangsmåde:

Rist sesamfrøene, i en tør pande, ved jævn varme 5-7 min., eller til de er gyldne.

Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld dem i en sigte og brus over med koldt vand. Lad nudlerne dryppe godt af. Bland limeskal, -saft og honning og vend det sammen med nudlerne og ⅔ af de ristede sesamfrø (gem resten til pynt). Skær salatløgene i tynde skiver og kom dem i en skål med salt. Lad løgene trække i ca. 5 min., skyl dem og pres fri for væde. Del agurken på langs og skær den i tynde strimler. Vend løg, agurk, spinat, chili og koriander sammen med nudlerne i en skål. Pynt med de ristede sesamfrø og friske korianderblade.

Ingefærdressing

Vend alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Server nudelsalaten med ingrfærdressing og grillet kylling.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5874 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 28 %
Print