Nudelsalat med nektariner
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Nudelsalat med nektariner

Eksotisk krydret og fuld af fristende, flotte farver.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Nudelsalat med nektariner

Nøglehulsmærket opskrift

Eksotisk krydret og fuld af fristende, flotte farver.

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 nektariner i tynde både (ca. 350 g)
  • 1 agurk i halve skiver (ca. 400 g)
  • 100 g renset feldsalat i buketter
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 2 spsk ristede sesamfrø, gerne sorte

Tilbehør

  • 100 g ristede papadums (tynde indiske brød)

Fremgangsmåde:

Kog glasnudlerne efter anvisning på emballagen. Rør skyr, ingefær, eddike, honning og salt sammen i en skål og vend de afdryppede nudler i marinaden. Smag til.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min. Drys med salt og peber.

Anret de marinerede nudler i et stort fad sammen med det stegte kød, nektariner, agurk og feldsalat. Drys med purløg og sesamfrø og server nudelsalaten med lune papadums.

Tip

Rist papadums i en tør, varm pande ca. 1 min. eller til de er boblet op. De ristede papadums kan lunes i ovnen ca. 1 min., når de skal spises.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %
Print