Nudelsalat med nektariner

Nøglehulsmærket opskrift

Nudelsalat med nektariner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Eksotisk krydret og fuld af fristende, flotte farver.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 nektariner i tynde både (ca. 350 g)
  • 1 agurk i halve skiver (ca. 400 g)
  • 100 g renset feldsalat i buketter
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 2 spsk ristede sesamfrø, gerne sorte

Tilbehør

  • 100 g ristede papadums (tynde indiske brød)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog glasnudlerne efter anvisning på emballagen. Rør kvark, ingefær, eddike, honning og salt sammen i en skål og vend de afdryppede nudler i marinaden. Smag til.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min. Drys med salt og peber.

Anret de marinerede nudler i et stort fad sammen med det stegte kød, nektariner, agurk og feldsalat. Drys med purløg og sesamfrø og server nudelsalaten med lune papadums.

Tip

Rist papadums i en tør, varm pande ca. 1 min. eller til de er boblet op. De ristede papadums kan lunes i ovnen ca. 1 min., når de skal spises.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: