Oksedeller med hindbærsalat
30 min
•

En frisk, sprød salat med både hindbær og hindbærdressing. Dejligt til de ostekrydrede oksedeller.
Ingredienser
Oksedeller
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1
Groftrevet løg (ca. 75 g)
|
|
4 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
Hindbærdressing
100 g
Hindbær
|
|
---|---|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Salat
200 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
|
1
Agurk i halve skiver (ca. 250 g)
|
|
75 g
Tørrede tranebær
|
|
100 g
Hindbær
|
Tilbehør
240 g
Letristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Oksedeller
Hindbærdressing
Salat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
450 kJ / 108 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,5 g |
Protein: | 8 g |
Fedt: | 3,9 g |
Kulhydrat: | 10 g |
