Oksedeller og grønt med agurkedip
30 min
•
Det er så hyggeligt at samles om et fad med gode sager, som man dypper i sin egen dip. Og i dag må I gerne spise med fingrene!
Ingredienser
Oksedeller
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
2
Æggehvider (ca. 4 spsk)
|
|
|
3 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
25 g
Smør
|
Agurkedip
|
½ liter
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|---|---|
|
2
Æggeblommer (ca. 2 spsk)
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
175 g
Finthakkede syltede agurker
|
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
250 g
Speltbrød i skiver
|
|---|
|
100 g
Skyllede blade af hjertesalat
|
|
|---|---|
|
4
Gulerødder i lange stave - gerne i flere farver (ca. 300 g)
|
|
|
1
Agurk i lange stave (ca. 250 g)
|
Pynt
|
Fintklippet purløg
|
|---|
Sådan gør du
Oksedeller
Agurkedip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
420 kJ / 100 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 8,9 g |
| Fedt: | 2,8 g |
| Kulhydrat: | 9,7 g |