Oksedeller og grønt med agurkedip
30 min

Det er så hyggeligt at samles om et fad med gode sager, som man dypper i sin egen dip. Og i dag må I gerne spise med fingrene!

Ingredienser
4 personer
Oksedeller
400 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt) | |
---|---|
¾ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
2 Æggehvider (ca. 4 spsk) | |
3 spsk Finvalsede havregryn | |
2 Små knuste fed hvidløg | |
25 g Smør |
Agurkedip
½ liter Kvark, græsk yoghurt eller fraiche | |
---|---|
2 Æggeblommer (ca. 2 spsk) | |
1 Lille knust fed hvidløg | |
¾ tsk Groft salt | |
175 g Finthakkede syltede agurker | |
1 dl Fintklippet purløg |
250 g Speltbrød i skiver |
---|
100 g Skyllede blade af hjertesalat | |
---|---|
4 Gulerødder i lange stave - gerne i flere farver (ca. 300 g) | |
1 Agurk i lange stave (ca. 250 g) |
Pynt
Fintklippet purløg |
---|
Sådan gør du
Oksedeller
Agurkedip
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10701 kJ / 2558 kcal
Næringsindhold pr. 100g
500 kJ / 119 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 31,7 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 40,2 % | 11,8 g |
Fedt: | 28,1 % | 3,8 g |