Vær over det du har på grillen - tiderne afhænger meget af, hvor varm grillen er. I stedet for at stege bøffer og grøntsager på en havegrill kan du bruge en grillpande eller en almindelig pande - stegetiderne er cirka de sammen.
16270 kJ / 3889 kcal
516 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,3 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 30,9 % | 9,4 g |
Fedt: | 47,8 % | 6,7 g |
Grøntsager på grill smager bare bedre....
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1
Æggeblomme
|
|
2 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
½ spsk
Bearnaiseessens
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Oksemørbradbøffer (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Auberginer i lange skiver (ca. 400 g)
|
|
---|---|
8
Fed hvidløg med skal
|
|
2
Rødløg i både (ca. 200 g)
|
|
2 bundter
Rensede hele forårsløg (ca. 200 g)
|
|
1
Grøn squash i skrå skiver (ca. 200 g)
|
|
2 spsk
Olie
|
|
1 tsk
Havsalt
|
1 kg
Ovnbagte kartoffelbåde med skræl
|
---|