Spis den braiserede kalvebov af dybe tallerkener og med ske og gaffel. I stedet for kvædesylt kan du servere ribsgele til retten.
18510 kJ / 4424 kcal
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 34,8 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 40,3 % | 9,1 g |
Fedt: | 24,9 % | 2,6 g |
Server fx denne kartoffelmos til gryderetten.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
50 g
Smør
|
|
---|---|
1½ kg
Afpudset kalvebov i store bidder (ca. 7 x 7 cm)
|
|
8
Bananskalotteløg i kvarte
|
|
2 dl
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
1 dl
Havtornsaft
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
125 g
Honning (ca. 1 dl)
|
|
5
Friske kviste vintersar eller timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Skrællede modne kvæder i 2 x 2 cm tern
|
500 g
Meget fintsnittet hvidkål (ca. g)
|
|
---|---|
250 g
Kvark
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian eller vintersar
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
1½ kg
Skrællede melede kartofler - koges
|
---|