Omelet a la Stefan - Omelet med skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

En lækker lille omelet fuld af flotte farver.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk majsstivelse fx maizena
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1 dl vand
  • 6 store æg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 400 g kogte, skrællede kartofler i tern
  • 2 finthakkede, små zittauerløg (ca. 2 dl)
  • 250 g kogt skinke i tern

Pynt

  • frisk, klippet purløg

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør majsstivelse sammen med fløde og vand. Pisk æg, salt og peber i. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kartofler og løg ved jævn varme i 3 min. Tilsæt skinketern og steg dem med i 2 min. Hæld de sammenpiskede æg over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggeblandingen. Steg æggekagen ved svag varme i ca. 25 min. og pynt den med purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: