Omelet a la Stefan - Omelet med skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

45 min

En lækker lille omelet fuld af flotte farver.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk majsstivelse fx maizena
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1 dl vand
  • 6 store æg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 400 g kogte, skrællede kartofler i tern
  • 2 finthakkede, små zittauerløg (ca. 2 dl)
  • 250 g kogt skinke i tern

Pynt

  • frisk, klippet purløg

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør majsstivelse sammen med fløde og vand. Pisk æg, salt og peber i. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kartofler og løg ved jævn varme i 3 min. Tilsæt skinketern og steg dem med i 2 min. Hæld de sammenpiskede æg over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggeblandingen. Steg æggekagen ved svag varme i ca. 25 min. og pynt den med purløg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: