Omelet a la Stefan - Omelet med skinke
45 min

Omelet a la Stefan - Omelet med skinke

En lækker lille omelet fuld af flotte farver.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Omelet a la Stefan - Omelet med skinke

En lækker lille omelet fuld af flotte farver.

Antal portioner
  • 1 tsk majsstivelse fx maizena
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 1 dl vand
  • 6 store æg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 400 g kogte, skrællede kartofler i tern
  • 2 finthakkede, små zittauerløg (ca. 2 dl)
  • 250 g kogt skinke i tern

Pynt

  • frisk, klippet purløg

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Fremgangsmåde:

Rør majsstivelse sammen med fløde og vand. Pisk æg, salt og peber i. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kartofler og løg ved jævn varme i 3 min. Tilsæt skinketern og steg dem med i 2 min. Hæld de sammenpiskede æg over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggeblandingen. Steg æggekagen ved svag varme i ca. 25 min. og pynt den med purløg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %
Print