Omelet med broccoli

Bedømmelse

(20 vurderinger)

45 min

Broccoliomelet med skinke er god som sen morgenmad, brunch eller til frokost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g broccoli
  • 50 g kogt skinke
  • 50 g smør
  • 6 æg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Del broccolien i små buketter og skær stilken i tynde skiver. Skær skinken i tynde strimler. Lad halvdelen af smørret gyldne i en pande og svits broccolien i ca. 4 min. Tilsæt skinken og svits den med i ca. 1 min. Tag broccolifyldet af panden og hold det varmt. Pisk æggene sammen med salt og peber. Smelt resten af smørret i panden og hæld æggemassen på. Steg omeletten ved jævn varme og skub let rundt i panden, mens æggemassen stivner. Lad den letstivnede omelet glide over på et grydelåg. Læg panden over som et låg og vend hurtigt rundt. Steg omeletten færdig. Lad halvdelen af omeletten glide over på et fad. Læg herpå broccolifyldet og fold resten af broccoliomeletten over.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 73 %

Print

Kilde: