Omelet med flødeost og grønt

Omelet med flødeost og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Enkel omelet med fyld af grøntsager og hvidløgs-flødeost. God til morgenmad, brunch eller en let frokost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Grillede asparges

  • 6 grønne asparges
  • 1 tsk rapsolie
  • 4 æg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • ½ liter babyspinatblade (ca. 50 g)
  • 10 g smør
  • ½ dl rødbedespirer
  • ½ dl purløg og/eller ærteskud
  • 50 g Buko® Garli Garli 70+

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Grillede asparges

  1. Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme.
  2. Skyl og tør aspargesene godt og knæk enderne af dem.
  3. Vend aspargesene med olie og grill dem i ca. 3 min. Halver dem og drys med salt.
  1. Pisk imens æggene sammen med salt og peber.
  2. Smelt halvdelen af smørret i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  3. Hæld halvdelen af æggeblandingen på panden og bag omeletten ved jævn varme i ca. 2 min.
  4. Vend omeletten og steg den ca. 1 min. på den anden side. Flyt omeletten over på en tallerken og hold den varm.
  5. Lav endnu en omelet med resten af æggemassen og flyt den over på en anden tallerken.
  6. Kom spinatbladene på panden sammen med smør og sauter dem ca. 30 sek.
  7. Fordel spinaten, aspargesene, rødbedespirer, purløg, ærteskud og flødeost på de 2 omeletter.
  8. Fold dem sammen og server straks.

Print

Andre gode forslag