Ost med frugtsalat og nøddecroutoner
45 min
•
De søde frugter og mizunesalat (smager som mild rucola) får syrlighed fra lime. Sammen med croutonerne med nødder er det herligt tilbehør til ost.
Ingredienser
|
3
Uskrællede pærer i tynde både, fx conference
|
|
|---|---|
|
3
Kaki eller sharonfrugter i tynde både
|
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
200 g
Grønne stenfri vindruer i hele og halve
|
|
|
125 g
Dadler i strimler
|
|
|
50 g
Salatblade, fx mizuna
|
Nøddecroutoner
|
4 skiver
Landbrød
|
|
|---|---|
|
4 spsk
Fast honning
|
|
|
50 g
Hasselnøddeflager
|
|
350 g
Ost, fx blåskimmelost og Tistrup® ML
|
|---|
Sådan gør du
Nøddecroutoner
Ristning
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
779 kJ / 186 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 4,3 g |
| Fedt: | 9,3 g |
| Kulhydrat: | 21,3 g |