Osteboller med mild ostesmag

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(49 vurderinger)

60+ min

Osteboller med mild ostesmag er perfekte til frokostbordet. Bollerne er velsmagende med en lækker mild ostesmag.

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • sammenpisket æg

Pynt

  • tørret oregano eller revet mild gul ost

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret og tilsæt mælken. Kom det i en røreskål, og rør gæren ud heri. Tilsæt øvrige ingredienser (hold lidt af melet tilbage). Slå dejen sammen til den er blank og smidig. Stil den til hævning et lunt sted ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 22 stykker, som trilles til boller, der stilles på bagepapir eller på en smurt bageplade således: Sæt 1 bolle midt på pladen, sæt 7 boller med lidt afstand udenom. Placer resten af bollerne udenom i en cirkel. Lad dem efterhæve ca. ½ time. Pensl bollerne med æg og drys med oregano eller ost. Bag dem midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Frysetip

Bollerne kan fryses, når de er bagte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: