Ostebagels
2 timer
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Ostebagels - den klassiske bagel fyldt med lækker cheddarost... Uhm. Det karakteristiske ved bagels er hullet i midten og den helt særlige krumme, som kogningen af bagels giver. Her får du en nem og virkelig opskrift på ostebagels. Lav en stor portion - ostebagels er helt geniale i madpakken...
Ingredienser
Ostebagels
2½ dl
Mælk (lillefingervarm)
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
1 spsk
Smagsneutral olie, fx rapsolie
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Hvedemel (ca. 7 dl)
|
175 g
Revet cheddarost
|
---|
Pensling
Sammetpisket æg
|
---|
Pynt
Lyse og sorte sesamfrø
|
---|
Sådan gør du
Ostebagels
Kogning og bagning af ostebagels
Hullet i midten af bagels svinder meget ved kogning. Hvis du ønsker et stort hul, så lav det ekstra stort inden hævning. Hvis bagels skal bruges til sandwich, kan det være en fordel med et knap så stort hul.
Bagels kan fryses - lun dem inden serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10018 kJ / 2394 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1133 kJ / 271 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 15,2 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 54,4 % | 36,3 g |
Fedt: | 30,4 % | 9,3 g |